B2B-marknadsföring

Driv nya och större affärer med anpassade och kostnadseffektiva upplägg för business to business-marknadsföring. Från strategi till leadsgenerering.

Generera fler leads och stäng affärer

Idag kan de flesta köparna söka upp information och lösningar på nätet, de är därför inte lika angelägna att tacka ja till raka mötesförfrågningar från säljare.

Även om utbudet av tjänster och plattformar som ska underlätta B2B-marknadsföring skjutit i höjden senaste åren, löser ingen techstack enkilt utmaningen med att fånga köparens uppmärksamhet.

Teknikens framfart ställer snarare högre krav på att de som jobbar på din sälj- och marknadsavdelning ska kunna röra sig och operera på en allt mer digital spelplan. Det är här den digitala kompetensen hos våra konsulter kommer in.

Vi hjälper er med:

  • Digital strategi – att göra rätt sak i rätt kanal vid rätt tidpunkt
  • Att välja rätt martech-lösningar, utifrån behov och budget
  • Sätta upp och optimera leadsgenererande aktiviteter

Vi erbjuder

Få tillgång till fler
taktiska verktyg

Träffa er målgrupp där de redan är

Nå medarbetare på specifika företag genom IP-annonsering eller använd kontextuellt placerade annonser som nämner era ämnen.

Prospektera effektivare på LinkedIn

Maximera nyttan av LinkedIn Sales Navigator, med taktiska upplägg som Bee-swarming och prospekterings-automation.

Be oss om en offert

Skicka din förfrågan

Vi svarar vanligen inom en arbetsdag.

Frågor & svar

Detta beror självklart på ett antal faktorer som hur långa era säljcykler är, vad som redan finns framarbetat när det kommer till material, content mm.

I regel brukar vi säga att det tar upp till tre månader innan man kan skörda de första frukterna av sitt arbete, men alla branscher, produkter och tjänster har sina egna förutsättningar.

Våra konsulter har flera års erfarenhet av att hjälpa allt från privata aktörer till noterade bolag med sin B2B-marknadsföring. När det kommer till kompetenser har vi konsulter som är HubSpot-certifierade, specialister inom SEO, SEM, EMM, Paid social samt programmatisk annonsering (banners, native och online video) att tillgå.

Har du fler frågor?

Vill du veta mer om hur vi jobbar eller vad som är möjligt att göra? Boka in en kostnadsfri tid med en av våra B2B-specialister – när det passar din kalender.